Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEYLAND®️ HOTEL

   Rue de la Marniere | Disneyland Resort Paris, 77777 Chessy, MarnelaVallee, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

VISATI DEPARTE INTR-UN PALAT DE POVESTE


Taxa locala in valoare de 3.75 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul este situat la intrarea in parcurile Disney.


Tema hotelului: Hotelul are un interior elegant in stil victorian al anilor 1980. Aici puteti aprecia calitatea serviciilor de cinci stele si sa va odihniti ca niste regi.


Locatie: Hotelul este situat la intrarea in parcurile Disney.


Servicii oferite de hotel: piscina interioara, sauna, baie cu aburi, fitness, celestia SPA, Boutique Mickey Gallery, Princess for Day, patut, wi-fi, parcare, room service, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, casa de schimb valutar, spatiu interior de joaca pentru copii, etc.


Tipuri de camera:

Superior Room: Camerele decorate in stil Victorian au 34 m2 si pot caza 4 adulti in 2 paturi duble.

Superior Room cu terasa: Camerele decorate in stil Victorian cu terasa au 34 m2 +/- 6 m2 si pot caza 4 adulti in 2 paturi duble sau maxim 2 adulti intr-un pat dublu.

Superior Family Room: Camerele decorate in stil Victorian au 34 m2 si pot caza 4 adulti si 1 copil in 2 paturi duble si o canapea extensibila.

Superior Family Room cu tersasa: Camerele decorate in stil Victorian au 34 m2 +/- 6 m2 si pot caza 5 adulti si 1 copil in 2 paturi duble si o canapea extensibila.

Castel Club Room pentru 2 persoane: Camerele sunt amplasate pe un etaj privat. Acestea au 34 m2 si pot caza 2 adulti intr-un pat dublu

Castel Club Room cu vedere la parc: Camerele sunt amplasate pe un etaj privat. Acestea au 34 m2 si pot caza 2 adulti intr-un pat dublu sau pana la 4 adulti in 2 paturi duble.

Junior Suite: Camerele sunt amplasate pe un etaj privat. Acestea au 58 m2 si pot caza 2 adulti intr-un pat dublu.

Tinkerbell Suite: Camerele sunt amplasate pe un etaj privat. Acestea au 69 m2 si pot caza 2 adulti intr-un pat dublu

Walt’s Apartement Suite: Camerele sunt amplasate pe un etaj privat si au o zona de living spatioasa. Acestea au 84 m2 si pot caza 2 adulti intr-un pat dublu.

Cinderella Suite: Este un Vice president Suite cu vedere la parc si este amplasata pe un etaj. Acesta are 112 m2 si pot caza 2 adulti intr-un pat dublu.

Sleeping Beauty Suite: Este suita Presidentiala, cu vedere la parc, in spatioasa zona de living se afla un pian si o mica bucatarie. Suita este amplasata pe un etaj privat. Acesta are 187 m2 si poate caza 2 adulti intr-un pat dublu.


Restaurante si baruri proprii: restaurant Inventions, restaurant California Grill, Cafe Fantasia.Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

All images are not conctractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Piscina
SPA
Wi-Fi Gratuit

Locatie