Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEYLAND®️ HOTEL

   Rue De La Marniere | Disneyland Resort Paris, 77777 Chessy, Marnelavallee, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

VISATI DEPARTE INTR-UN PALAT DE POVESTE

Taxa locala in valoare de 10.73 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Bine ati venit la hotelul Disneyland® Hotel, resedinta regala suprema, unde puteti trai un basm, sarbatori povesti magice si va puteti scrie si voi povestile.

La Disneyland® Hotel, toata lumea este binevenita sa traiască viata de regalitate magica si sa se bucure de un lux jucaus, de cinci stele, pe care numai Disney il poate face. Stati aici si va veti bucura de toate avantajele la care te-ai astepta la o resedinta regala, de la mese rafinate la servicii la standarde de aur. Cu toate acestea, bijuteria coroanei o reprezinta experientele personalizate care promit sa aduca fericire tuturor.

Tema hotelului: Hotelul are un interior elegant in stil victorian al anilor 1980. Aici puteti aprecia calitatea serviciilor de cinci stele si sa va odihniti ca niste regi. Este cel mai recent renovat hotel, redeschis in 2023.

Locatie: Hotelul este situat la intrarea in parcurile Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioara, sauna, baie cu aburi, fitness, Hotel SPA by Clarins, Royal Collection Boutique, My Royal Dream, Royal Kids Club, patut, wi-fi, parcare, room service, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, casa de schimb valutar, spatiu interior de joaca pentru copii, etc.

Tipuri de camera:

Superior Room: Camerele decorate in stil Victorian au 34 m2 si pot caza 4 adulti in 2 paturi duble.

Superior Room cu terasa: Camerele decorate in stil Victorian cu terasa au 34 m2 +/- 6 m2 si pot caza 4 adulti in 2 paturi duble sau maxim 2 adulti intr-un pat dublu.

Superior Family Room: Camerele decorate in stil Victorian au 34 m2 si pot caza 4 adulti si 1 copil in 2 paturi duble si o canapea extensibila.

Superior Family Room cu terasa: Camerele decorate in stil Victorian au 34 m2 +/- 6 m2 si pot caza 5 adulti si 1 copil in 2 paturi duble si o canapea extensibila.

Deluxe Room pentru 4 persoane: Camere rafinate care celebreaza povestile regale Disney, cu o nota magica si servicii de inalta calitate. Poate gazdui pana la 4 persoane in 2 paturi duble. Micul dejun este inclus. Accesul la Deluxe Lounge este inclus.

Deluxe Room cu terasa pentru 4 persoane: Camere rafinate care celebreaza povestile regale Disney, cu o nota magica si servicii de inalta calitate. Poate gazdui pana la 4 persoane in 2 paturi duble. Micul dejun este inclus. Accesul la Deluxe Lounge este inclus.

Castle Garden: Camere rafinate care celebreaza povestile regale Disney, cu o nota magica si servicii si dotari de inalta calitate. Poate gazdui pana la 4 persoane in 2 paturi duble. Micul dejun este inclus. Accesul la Deluxe Lounge este inclus.

Castle Park: Camere rafinate care celebreaza povestile regale Disney, cu o nota magica si servicii si dotari de inalta calitate. Poate gazdui pana la 4 persoane in 2 paturi duble. Micul dejun este inclus. Accesul la Deluxe Lounge este inclus.

Tangled Small: Rapunzel Signature Suite - Junior - Camera este un tribut adus lui Rapunzel si are o suprafata de 60-70 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Cinderella Small: Cinderella Signature Suite - Junior - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 60-70 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Beauty and Beast Small: Beauty and Beast Signature Suite - Junior - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 60-70 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Sleeping Beauty Small: Sleeping Beauty Signature Suite - Junior - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 60-70 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Frozen Small: Frozen Signature Suite - Junior - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 60-70 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Cinderella Castle Park: Cinderella Signature Suite cu vedere catre Disneyland Park - Grand - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 90 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Sleeping Beauty Small: Sleeping Beauty Signature Suite cu vedere catre Disneyland Park - Grand - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 90 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Beauty and Beast Castle Garden: Beauty and Beast Signature Suite - Grand - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 89 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.

Frozen Castle Garden: Frozen Signature Suite - Grand - Camera cu facilitati si servicii de inalta calitate, are o suprafata de 89 m2. Poate gazdui pana la 4 persoane, avand 1 pat dublu mare si 1 canapea extensibila de 140x190 cm. Mic dejun este inclus. Accesul la Castle Club Lounge ests inclus.


Restaurante si baruri proprii: restaurant La Table de Lumiere, restaurant The Royal Banquet, Fleur de Lys Bar.


Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.


All images are not contractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Piscină
Spa
Wi-Fi Gratuit

Locatie