Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONACUL ARCHIA


Descriere

Conacului Archia se află într-o zonă rurală liniștită, la 3 km de orasul Deva și oferă 17 camere tematice spatioase, un dulex si 1 vila pe domeniu. Pe cele 10 hectare ale domeniul se pot face numeroase activitati de agrement, printre care se numara echitatie, mini-golf, drumetii, iar pe perioada verii se poate sta utiliza piscina exterioara. Pentru cei mici se poate accesa locul de joaca special amenajat.

Fiecare camera de la Conacul Archia are o poveste unica fiind aleasa de familia Szabo cu atentie in functie de natura care este omniprezenta pe domeniul conacului (Camera Frunze, Camera Copaci, Camera Padurea Aurie, Camera Maci, etc) dar si dedicate familiei in sine (Camera Traditional dedicata bunicii doamnei Szabo si Camera Transilvan dedicata bunicului Domului Szabo)

Oaspeții pot savura o serie de mâncăruri tradiționale românești, unguresti și internaționale la Restaurantul CAROL.

Pozitia Conacului Archia este perfecta pentru iubitorii de obiective turistice autohtone, fiind la mai putin de 1 ora de mers cu masina de cele mai cunoscute dintre acestea. Centrul orașului Deva şi Dealul Cetății se află la 10 minute. Punctele de atracție din Hunedoara, printre care Castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi grădina zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute. Iar alte obiective precum Sarmizegetusa Regia, Muzeul Aurului din Brad, Manastirea Prislop si multe altele la 45 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Mobilier extern
Seif
Loc de joaca exterior pt. copii
Jocuri
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Tobogane
Umbrele de soare
Canale TV copii
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Divertisment
Biliard
Terasă
Grădină
Zonă fumători
Aer condiționat
Alarmă
Parcare păzită
Facilități masă evenimente
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Terasă acoperită
Alarmă fum
Zonă picnic
Camere nefumători
Șemineu interior
Mic dejun în cameră
Birou informații
Recepție 24h
Sală conferință
Loc de joacă copii
Șezlonguri
Saună
Piscină
Prosoape plajă

Locatie