Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bucovina Lodge

   Vama Suceava, Romania


Descriere

Profilul hotelului: relaxare
Localizare: Unicitatea pensiunii Bucovina Lodge este data de amplasamentul sau, la marginea padurii de pe dealul Barbusca, intr-un cadru deosebit, cu o impresionanta si exceptionala priveliste a satului, a masivului Rarau cit si a dulcelor obcini invecinate.
Info hotel: Pensiunea 'Bucovina Lodge', se inscrie in cadrul autentic de sat moldovenesc si isi insuseste un veritabil mod de viata, respectind in acelasi timp traditiile locale, grija detaliului cit si un confort modern. Lemn masiv, parchet si tesaturi din fibre naturale (lina, bumbac, in ) sint imbinate cu eleganta, precum si culorile calde, armonioase, mobila si obiectele vechi care creeaza o atmosfera intima. Veti gasi tot confortul necesar pentru un sejur agreabil la munte: semineu, nenumarate locuri pentru a va retrage in liniste si a va cuibari in fotolii generoase, sauna, terasa comuna, cit si balcoanele fiecarei camere, totul perfect imbinat cu o discreta modernitate.
Camere: Spatiu, sarm si autenticitate caracterizeaza cele 9 camere si un apartament ale pensiunii: toate diferite si toate extrem de confortabile, ele beneficiaza de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana, balcon privat, televizor , cablu, acces Internet, bai echipate cu cabina dus si uscator de par.
Servicii de masa: Micul dejun se serveste in sistem bufet in restaurantul pensiunii, deasemenea la cerere si restul meselor se pot servi in regim 'a la carte'.
Servicii gratuite: Acces la spatiu de joaca pentru copii (interior si exterior), rezervari bilete avion, tren, autobuz, informatii turistice, parcare;
Servicii cu plata: convorbiri telefonice, xerox, fax, sala de conferinte, sauna, excursii si drumetii montane, tranfer la / de la aeroport / gara;
Acces animale: Nu este permis accesul cu animale de companie.
Atractii in zona: Manastirea Voronet, Humor, Arbore, Moldovita, Sucevita, Putna, Dragomirna, Chilia sapata in stanca a lui Daniil Sihastrul, Basilica Minor Cacica, atelierul de ceramica neagra de la Marginea, Cetatea de scaun din Suceava, Rezervatia Pietrele Doamnei, Rezervatia geologica '12 apostoli', Rezervatia Poiana Stampei. Alte activitati de petrecere a timpului liber in zona sunt: drumetii pe trasee montane, paintball, rafting pe raul Bistrita sau Moldova, trasee off-road cu ATV-uri, tir cu arcul, parapanta, escalada si mountain-biking. Aeroturism - zbor deasupra manastirilor si peisajelor bucovinene cu avioane ULM.
Facilitati copii: Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate (in cazul in care nu se solicita pat suplimentar), copiii cu varsta cuprinsa intre 4-15 ani achita un tarif special. Pensiunea poseda spatiu de joaca special amenajat pentru copii (atat interior cat si exterior).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.