Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Descarca noul catalog Disneyland® Paris 2021!

2 parcuri magice imense cu peste 50 de atractii si o multime de bucurii pentru toata viata te asteapta in Disneyland® Park si Walt Disney Studios® Park;

Peste 50 de atractii Disney®: Pirates of the Caribbean, Indiana JonesTM and the Temple of Peril, Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy, The Twilight Zone Tower of Terror™, Cars Quatre Roues Rallye.

Disney Village® este visul iubitorului de cumparaturi. Aici veti gasi restaurante, magazine si spectacole;

Economisiti timp cu STANDBY PASS! Acesta este un serviciu gratuit cu ajutorul caruia nu va trebui sa stati la cozi pentru a vizita cele mai populare atractii din Parcurile Disney®

Nu rata Disney Illuminations® , un final de vis al unei zile magice si Disney Stars on Parade! pentru a fi siguri ca cei mici vor dansa cu eroii;

Bucura-te de sezoanele magice: Season of the Force, Vara, Festivalul Halloween, Craciunul plin de magie, etc;

Sarbatoresti o ocazie speciala? Disneyland® Paris te poate ajuta cu rezervarea in avans a tortului si a mesei cu personajele Disney la unul din restaurantele tematice

7 hoteluri tematice Disney® care sunt situate in inima complexului si care pot fi rezervate cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa;

Disneyland® Park

Unde imaginatia prinde viata datorita personajelor clasice si spectacolelor pline de culori.

Walt Disney Studios® Park

Unde fiecare vom gasi rolul mult visat. Lumea efectelor speciale si spectacolele uimitoare cu posibilitatea de interactiune vor depasi imaginatia voastra.

Bilete acces parcuri Disney®

*biletele de intrare sunt incluse in pachetele Disneyland® Paris mentionate anterior
**tarifele sunt informative. Acestea se verifica cu agentul de turism!

1

Bilet SUPER MINI 1 zi/ 1 parc (nou)€54/adult si €50/copil 3-11 ani

1

Bilet MINI 1 zi/ 1 parc €59/adult si €54/copil 3-11 ani

1

Bilet MAGIC 1 zi/ 1 parc €79/adult si €73/copil 3-11 ani

1

Bilet SUPER MAGIC 1 zi/ 1 parc €89/adult si €82/copil 3-11 ani

1

Bilet SUPER MAGIC PLUS 1 zi/ 1 parc €94/adult si €86/copil 3-11 ani

2

Bilet SUPER MINI 1 zi/ 2 parcuri (nou)€74/adult si €70/copil 3-11 ani

2

Bilet MINI 1 zi/ 2 parcuri €79/adult si €74/copil 3-11 ani

2

Bilet MAGIC 1 zi/ 2 parcuri €99/adult si €93/copil 3-11 ani

2

Bilet SUPER MAGIC 1 zi/ 2 parcuri €109/adult si €102/copil 3-11 ani

2

Bilet SUPER MAGIC PLUS 1 zi/ 2 parcuri €114/adult si €106/copil 3-11 ani

2

Bilet valabil 2 zile pentru acces in cele 2 parcuri Disney€179/adult si €165/copil 3-11 ani

(Biletul este valabil 1 an incepand cu a doua zi dupa emitere. Zilele de intrare in parc nu trebuie sa fie neaparat consecutive, insa trebuie sa se incadreze in 7 zile de la prima validare

3

Bilet valabil 3 zile pentru acces in cele 2 parcuri Disney€219/adult si €201/copil 3-11 ani

(Biletul este valabil 1 an incepand cu a doua zi dupa emitere. Zilele de intrare in parc nu trebuie sa fie neaparat consecutive, insa trebuie sa se incadreze in 7 zile de la prima validare)

4

Bilet valabil 4 zile pentru acces in cele 2 parcuri Disney€259/adult si €238/copil 3-11 ani

(Biletul este valabil 1 an incepand cu a doua zi dupa emitere. Zilele de intrare in parc nu trebuie sa fie neaparat consecutive, insa trebuie sa se incadreze in 7 zile de la prima validare)

Tarife Speciale Bilete Avion

Primul copil calatoreste gratuit *
Al doilea copil are 25% reducere
Rezerva bilete de avion

* Se platesc doar taxele de aeroport

La achizitionarea pachetelor de cazare pentru Disneyland® Paris beneficiezi de oferta speciala la bilete de avion de la compania TAROM pentru cei mai mici calatori. Astfel, un copil cu varsta sub 12 ani care calatoreste la Disneyland® Paris insotit de un adult, pe ruta Bucuresti - Paris - Bucuresti are biletul de avion gratuit (se platesc doar taxele de aeroport), iar doilea copil insotit de acelasi adult are 25% reducere din tariful fara taxe de aeroport.

Conditii
Rezervare: oricand
Calatorie: oricand

Transfer Magic Shuttle

Contacteaza Expertul tau Disney®!

Tour-Operator Oficial Disneyland® Paris

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

INSTALATI-VA TABARA IN INIMA NATURII IN PROPRIA CABANA DISNEY Taxa locala in valoare de 1 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentie     Hotelul nu ofera shuttle gratuit catre parcurile Disneyland Este necesara inchirierea . . .

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

FII PREGATIT PENTRU ADEVARATUL VEST SALBATIC Taxa locala in valoare de 188 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentieHotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri Tema hotelului Hotelul . . .

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

INTALNESTE SUPER EROILOR MARVEL LA DISNEYLAND PARISTaxa locala in valoare de 248 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentieHotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuriTema hotelului Hotelul aduce . . .

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

ODIHNESTE-TE SI INCARCATI-VA BATERIILE IN IMPREJURIMILE NEW MEXICOTaxa locala in valoare de 113 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentieHotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuriTema hotelului . . .

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

AFUNDA-TE IN LUMEA VISELOR IN ACEASTA OAZA DE LITORAL IN STIL AMERICAN   Taxa locala in valoare de 288 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentie Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus pana la intrarea in parcuri . . .

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

FACETI-VA COMOZI IN ACEASTA PENSIUNE RUSTICA DIN PADURILE AMERICANE Taxa locala in valoare de 188 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentie Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuriTem . . .

Paris, Franta Vezi locatia pe harta

Taxa locala in valoare de 288 euroadultnoapte nu este inclusa si se achita in agentie  Hotelul nu ofera shuttle gratuit catre parcurile Disneyland Este necesara inchirierea unei masini Indiferent de perioada de sedere in pachet sunt incluse D . . .